Typ produktu
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]
Publikacja to zbiór najciekawszych artykułów publikowanych w czasopiśmie „STAL Metale&Nowe Technologie” z zakresu najnowszych rozwiązań z zakresu technologii łączenia zwłaszcza na rynku spawalniczym.
Publikacja elektroniczna w formacie pdf
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Metrologia. Wybrane zagadnienia. (e-book) [pdf]
Wyczerpująca publikacja, w której uznane autorytety świata nauki poruszają wiele zagadnień związanych z tematyką metrologiczną.
Publikacja elektroniczna w formacie pdf
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Akredytacja, zarządzanie i organizacja w laboratoriach (e-book) [pdf]
Publikacja stanowi kompendium wiedzy na temat akredytacji w kontekście nowelizacji norm oraz procesu doskonalenia w laboratoriach, a także przeprowadzania przeglądu zarządzania i odpowiedniego wdrażania nowych pracowników.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania (e-book) [epub]
Wydanie elektroniczne w formacie ePub. Książka jest zbiorem artykułów dotyczących szeroko rozumianego bezpieczeństwa wody i podejmuje takie tematy jak:
- kryteria oceny i monitorowanie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi,
- bezpieczeństwo wody w praktyce
- analityka wód i ścieków
Pod redakcją: prof. Rajmunda Michalskiego
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Bezpieczeństwo żywności - współczesne problemy analityczne (e-book) [pdf]
Publikacja stanowi kompendium wiedzy na temat akredytacji w kontekście nowelizacji norm oraz procesu doskonalenia w laboratoriach, a także przeprowadzania przeglądu zarządzania i odpowiedniego wdrażania nowych pracowników.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Niezbędnik kierownika laboratorium (e-book) [pdf]
Publikacja jest zbiorem artykułów z zakresu zarządzania i organizacji pracy w laboratoriach. Omówione zostały w niej rozwiązania aparaturowe i infrastrukturalne, stosowane w nowoczesnych placówkach badawczych oraz przybliżone zostały przykłady najlepszych praktyk prowadzonych w laboratoriach badawczych, pomiarowych i wzorcujących na terenie Polski.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Rozwiązania aparaturowe i infrastrukturalne (e-book) [pdf]
W dozorowaniu procesów wytwarzania jednym z nieodzownych elementów jest nadzór nad sprzętem pomiarowo-kontrolnym. Wyposażenie pomiarowe musi być odpowiednio nadzorowane, aby jego użytkownik miał pewność, że jest ono dobrze dobrane i odpowiednio skalibrowane do wykonywanych pomiarów.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny