Technologie

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Gwinty - rodzaje, wymiary, podstawowe obliczenia

Gwinty - rodzaje, wymiary, podstawowe obliczenia
Gwinty - rodzaje, wymiary, podstawowe obliczenia

Jedyny na rynku poradnik, który prezentuje najważniejsze informacje dotyczące produkcji i zastosowania gwintów. Zawiera bardzo rozbudowaną bazę danych, obejmującą 40 rodzajów gwintów, opracowaną na podstawie norm krajowych i międzynarodowych. W przejrzystych tabelach podano graniczne wartości tolerowanych wymiarów gwintów, co ułatwia ich bezpośrednie wykorzystanie w praktyce inżynierskiej.

Autor: Kazimierz Łyczko

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 88,20 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.

W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 56,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 2/2021

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 2/2021
Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 2/2021

W numerze: analiza termograwimetryczna materiałów gumowych w praktyce laboratoryjnej, zastosowanie skaningowej kalorymetrii różnicowej (DSC) w odlewnictwie, nowe wymagania dotyczące wód przeznaczonych do spożycia przez ludzi, przegląd zarządzania jako cenne narzędzie w rozwoju laboratorium.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Stal Metale & Nowe Technologie | nr 1-2/2023

Stal Metale & Nowe Technologie | nr 1-2/2023
Stal Metale & Nowe Technologie | nr 1-2/2023

Współczesne technologie wytwarzania w przemyśle lotniczym – cz. I, Docierarki do płaszczyzn.Cz. I. Docierarki jednotarczowe, Zastosowanie obrabiarek CNC „niezgodnie z przeznaczeniem” – przegląd rozwiązań, Wzorcowanie mierników UV-A oraz luksomierzy – nowe możliwości laboratorium wzorcującego UDT, Badanie właściwości mechanicznych stali S355JR o różnych typach budowy mikrostruktury, Robotyzacja spawania: krótka instrukcja wdrożenia, Analiza struktury geometrycznej powierzchni stali X5CRNI18-10 po cięciu plazmowym, Przegląd centrów do obróbki.

 

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 37,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.

W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 1/2021

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 1/2021
Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 1/2021

W numerze: szczególnie polecamy rozmowę z dr inż. Tomaszem Zielińskim – Prezesem Zarządu Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego, a także artykuł autorstwa kierownika Biura ds. Akredytacji PCA dr Tadeusza Matrasa na temat kluczowego elementu działalności laboratorium, jakim jest pobieranie próbek.

Dostępność: brak towaru

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Stal Metale & Nowe Technologie | nr 11-12/2022

Stal Metale & Nowe Technologie | nr 11-12/2022
Stal Metale & Nowe Technologie | nr 11-12/2022

Badania katastroficznego quasi-statycznego i udarowego obciążenia złączy spawanych rur instalacji rafineryjnych – cz. II, Spawanie laserowe złączy zakładkowych jedno- oraz różnoimiennych − analiza problemu, Zaawansowane techniki obróbki materiałów lotniczych, Nowe frezy trzpieniowe z 5 ostrzami skrawającymi i łamaczem wióra VQ − najbardziej zaawansowana seria frezów trzpieniowych, Co wpływa na energochłonność pracy robota?, „Działamy na zasadzie partnerstwa”. Współpraca drogą do dynamicznego rozwoju, Przegląd przemysłowych technologii cięcia blach, Czym kierować się przy wyborze wycinarki laserowej?

 

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 31,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2022

We wrześniowo-październikowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” koncentrujemy się na jesiennych smakach.

W numerze można znaleźć artykuły: Czekoladowe Halloween, Bułeczki z robaczanej mąki Nica Carlucciego, Cukiernie z niesamowitym wnętrzem oraz tutorial piwonie z gum paste. Piszemy też m.in. o: alternatywnym jedzeniu, barwnikach i aromatach, ciastach warzywnych, pieczywie kukurydzianym, ciastach z orzechami oraz orzechach laskowych.

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl