Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Dziewiąta edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Współpracując z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej, przygotowaliśmy zestaw receptur odzwierciedlających najnowsze trendy. Jak zwykle, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Odnajdą Państwo na kartach tej publikacji inspiracje do dalszego rozwoju.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!
Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2023

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!
Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Profilaktyka swoista i terapia chorób zakaźnych świń

Książka stanowi zestawienie podstawowych danych dotyczących rozwoju i dojrzewania układu immunologicznego świń, odpowiedzi przeciwzakaźnej a także możliwości i zasad immunoprofilaktyki oraz terapii chorób zakaźnych świń
Autorzy: prof. Małgorzata Pomorska-Mól
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Samochody pożarnicze

Dwujęzyczne kompleksowe kompendium wiedzy, zawierające rozbudowaną bazę ponad 225 modeli samochodów pożarniczych z pełnym wykazem cech. Opisy w języku polskim i angielskim!
Autor: st. bryg. mgr Paweł Frątczak, bryg. mgr inż. Janusz Woźniak
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Zasady racjonalnej mechaniki w codziennej praktyce ortodontycznej. Ilustrowany przewodnik po biomechanice.

Pierwsze polskie wydanie unikatowego podręcznika Zasady racjonalnej mechaniki w codziennej praktyce ortodontycznej. Ilustrowany przewodnik po biomechanice Thomasa F. Mulligana już dostępne. 50 lat pracy i stosowania zasad biomechaniki w ortodoncji zebrane w jednej publikacji!
„Tematyka tej książki obejmuje zagadnienia stricte biomechaniczne. Omówię wiele elementów diagnozy, takich jak np. strefa neutralna dla zębów, które nie są ujmowane w typowej dokumentacji ortodontycznej. Czytelnik odkryje, że rodzaj, kierunek i zakres zamierzonego ruchu zęba można przewidzieć dzięki zasadom mechaniki. Wykażę również, że znaczną część pacjentów można leczyć metodami niewymagającymi współpracy, bez konieczności stosowania różnych współcześnie używanych aparatów, które często przemieszczają dolne zęby sieczne poza strefę neutralną wyznaczoną mięśniami i czynnością narządu żucia”
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni