Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Już od 23 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy.
Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Stal Metale & Nowe Technologie | PRENUMERATA

Stal Metale & Nowe Technologie | PRENUMERATA
Stal Metale & Nowe Technologie | PRENUMERATA

„STAL Metale & Nowe Technologie” to dwumiesięcznik adresowany do firm wykorzystujących stal oraz metale w procesach produkcyjnych.

Prezentuje szerokie spektrum zagadnień związanych ze współczesnymi technologiami kształtowania, łączenia i kontroli metali. 
Porusza tematy dotyczące hutnictwa, odlewnictwa, obróbki plastycznej i zabezpieczania powierzchni.
Przedstawia nowoczesne technologie, systemy oraz programy wspierające przemysł stalowy.
Przybliża tematy, bez których trudno dziś mówić o nowoczesnym przemyśle stalowym, związane z robotyzacją i automatyzacją produkcji, doborem oprogramowania i nowymi technologiami.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 129,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA
Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA

„Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski” dostarcza rzeczywiste wsparcie w codziennej pracy każdego laboranta.

„Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski” to interdyscyplinarny kwartalnik skierowany do specjalistów różnych rodzajów laboratoriów, m.in. przemysłowych, środowiskowych, naukowych, kontrolnych i innych. Misją czasopisma jest dostarczanie fachowej wiedzy i praktycznych rozwiązań problemów spotykanych w codziennej pracy laboratoryjnej.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 108,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

E-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorstwa znajdą tu m.in. techniki fault line i ruffles cake, dekoracje w stylach boho i glamour, kwiaty z masy cukrowej i papieru jadalnego, geometryczne kształty z imitacją marmuru oraz dekoracje w formie kryształu. Dodatek powstał na bazie artykułów publikowanych w czasopiśmie "Cukiernictwo i Piekarstwo".




Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 59,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA + Bezpieczeństwo wody

Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA + Bezpieczeństwo wody
Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA + Bezpieczeństwo wody

Kupując w zestawie oszczędzasz 39 zł!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 109,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
zestaw

Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania (e-book) [epub]

Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania (e-book) [epub]
Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania (e-book) [epub]

Wydanie elektroniczne w formacie ePub. Książka jest zbiorem artykułów dotyczących szeroko rozumianego bezpieczeństwa wody i podejmuje takie tematy jak:

  • kryteria oceny i monitorowanie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi,
  • bezpieczeństwo wody w praktyce
  • analityka wód i ścieków

Pod redakcją: prof. Rajmunda Michalskiego

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 78,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania

Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania
Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania

Bezpieczeństwo wody to bardzo aktualny i wymagający fachowych opinii i komentarzy temat. Książka jest zbiorem artykułów dotyczących szeroko rozumianego bezpieczeństwa wody i podejmuje takie tematy jak:

  • kryteria oceny i monitorowanie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi,
  • bezpieczeństwo wody w praktyce
  • analityka wód i ścieków

Pod redakcją: prof. Rajmunda Michalskiego

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 78,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]

Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]
Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]

Publikacja to zbiór najciekawszych artykułów publikowanych w czasopiśmie „STAL Metale&Nowe Technologie” z zakresu najnowszych rozwiązań z zakresu technologii łączenia zwłaszcza na rynku spawalniczym. 

Publikacja elektroniczna w formacie pdf

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 59,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl