Technologie

Metrologia. Wybrane zagadnienia. (e-book) [pdf]

Metrologia. Wybrane zagadnienia. (e-book) [pdf]
Metrologia. Wybrane zagadnienia. (e-book) [pdf]

Wyczerpująca publikacja, w której uznane autorytety świata nauki poruszają wiele zagadnień związanych z tematyką metrologiczną.

Publikacja elektroniczna w formacie pdf

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 34,50 zł 69,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Niezbędnik kierownika laboratorium (e-book) [pdf]

Niezbędnik kierownika laboratorium (e-book) [pdf]
Niezbędnik kierownika laboratorium (e-book) [pdf]

Publikacja jest zbiorem artykułów z zakresu zarządzania i organizacji pracy w laboratoriach. Omówione zostały w niej rozwiązania aparaturowe i infrastrukturalne, stosowane w nowoczesnych placówkach badawczych oraz przybliżone zostały przykłady najlepszych praktyk prowadzonych w laboratoriach badawczych, pomiarowych i wzorcujących na terenie Polski.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 75,00 zł 150,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Ochrona środowiska – współczesne wyzwania (e-book) [pdf]

Ochrona środowiska – współczesne wyzwania (e-book) [pdf]
Ochrona środowiska – współczesne wyzwania (e-book) [pdf]

W publikacji zostały poruszone zagadnienia związane z zanieczyszczeniami atmosfery oraz środowiska wodnego i ścieków. Opisano także innowacyjne metody i procesy związane ze zmniejszaniem ich stężeń oraz całkowitym usuwaniem.

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 40,00 zł 80,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Rozwiązania aparaturowe i infrastrukturalne (e-book) [pdf]

Rozwiązania aparaturowe i infrastrukturalne (e-book) [pdf]
Rozwiązania aparaturowe i infrastrukturalne (e-book) [pdf]

W dozorowaniu procesów wytwarzania jednym z nieodzownych elementów jest nadzór nad sprzętem pomiarowo-kontrolnym. Wyposażenie pomiarowe musi być odpowiednio nadzorowane, aby jego użytkownik miał pewność, że jest ono dobrze dobrane i odpowiednio skalibrowane do wykonywanych pomiarów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 25,00 zł 50,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]

Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]
Trendy w technologiach spawalniczych (e-book) [pdf]

Publikacja to zbiór najciekawszych artykułów publikowanych w czasopiśmie „STAL Metale&Nowe Technologie” z zakresu najnowszych rozwiązań z zakresu technologii łączenia zwłaszcza na rynku spawalniczym. 

Publikacja elektroniczna w formacie pdf

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 29,50 zł 59,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Z wizytą w laboratorium – najlepsze praktyki (e-book) [pdf]

Z wizytą w laboratorium – najlepsze praktyki (e-book) [pdf]
Z wizytą w laboratorium – najlepsze praktyki (e-book) [pdf]

Publikacja jest zbiorem opracowań, prezentujących zakres działania, rodzaje prowadzonych badań oraz przegląd najnowszych technik i aparatury, z której korzysta się w różnych rodzajach laboratoriów badawczych, pomiarowych i wzorcujących na terenie Polski.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 25,00 zł 50,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA + Bezpieczeństwo wody

Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA + Bezpieczeństwo wody
Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | PRENUMERATA + Bezpieczeństwo wody

Zostań naszym prenumeratorem w dobrej cenie!

Tylko u nas, kupując pakiet prenumerata czasopisma + książka, możesz zaoszczędzić 39 zł! Potężna dawka wiedzy aż 5 razy w roku dzięki prenumeracie oraz praktyczne informacje z zakresu bezpieczeństwa wody. W zestawie zawsze taniej!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 200,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
zestaw

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2022

W marcowo-kwietniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” koncentrujemy się na przygotowaniach do świąt Wielkiej Nocy. W numerze można znaleźć artykuły: Makowiec versus sernik, Marcepan, Desery wielkanocne Nica Carlucciego oraz tutorial na elegancki tort na wielkanocny stół. Piszemy też m.in. o: emulsjach, badaniu wartości wypiekowej mąki, tajemnicach skórki chleba, sztuce degustacji czekolady, wypadkach w piekarniach. Publikujemy także relację z targów Expo Sweet 2022.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl