Cukiernictwo i Piekarstwo

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Już od 23 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy.
Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 194,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021
Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Dziewiąta edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi

Współpracując z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej, przygotowaliśmy zestaw receptur odzwierciedlających najnowsze trendy. Jak zwykle, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Odnajdą Państwo na kartach tej publikacji inspiracje do dalszego rozwoju.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022
Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!

Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

E-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorstwa znajdą tu m.in. techniki fault line i ruffles cake, dekoracje w stylach boho i glamour, kwiaty z masy cukrowej i papieru jadalnego, geometryczne kształty z imitacją marmuru oraz dekoracje w formie kryształu. Dodatek powstał na bazie artykułów publikowanych w czasopiśmie "Cukiernictwo i Piekarstwo".




Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 59,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.

W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 56,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.

W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2022

We wrześniowo-październikowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” koncentrujemy się na jesiennych smakach.

W numerze można znaleźć artykuły: Czekoladowe Halloween, Bułeczki z robaczanej mąki Nica Carlucciego, Cukiernie z niesamowitym wnętrzem oraz tutorial piwonie z gum paste. Piszemy też m.in. o: alternatywnym jedzeniu, barwnikach i aromatach, ciastach warzywnych, pieczywie kukurydzianym, ciastach z orzechami oraz orzechach laskowych.

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl