Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

Publikujemy praktyczne artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, informujemy o nowościach rynkowych i innowacyjnych rozwiązaniach, przybliżamy światowe trendy, koncepty włoskich i francuskich mistrzów, opinie eksperckie, prezentujemy ciekawe tutoriale, wywiady ze znanymi specjalistami, relacjonujemy najważniejsze w kraju i na świecie wydarzenia branżowe oraz ułatwiamy decyzje zakupowe poprzez tworzenie przeglądów maszyn i urządzeń. Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018
Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017
Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 19,00 zł 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Receptury lodziarskie 2017

Receptury lodziarskie 2017
Receptury lodziarskie 2017

„Receptury lodziarskie” to po raz pierwszy wydany w Polsce album zawierający unikalne receptury lodziarskie. Ogromny postęp w zakresie maszyn do produkcji lodów oraz komponentów lodziarskich przyniósł całkiem nowe możliwości. Potrzebne są jednak konkretne rozwiązania, by je wykorzystać. Klienci są coraz bardziej wymagający.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 19,00 zł 49,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2018

W numerze m.in.: robotyzacja i automatyzacja produkcji, najlepszy nauczyciel zawodu, wady chleba według Nica Carlucciego, walory pieczywa orkiszowego, produkcja cukiernicza, obwarzanki krakowskie.

Polecamy jak wybrać maszynę do obróbki ciasta, prezentacjemy dzielarek, tutoriale na Halloween, radzimy jak trwale podnieść jakość obsługi klienta w sklepach firmowych, ponadto IBA 2018, prezentacje produktów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Głównym tematem wydania jest zdrowa (r)ewolucja.

W numerze m.in. inteligentne opakowania, wywiad z Vetulio Bondim, mąki według Nico Carlucciego, dietetyczne ciasta, ekologiczne surowce w piekarni i cukierni, bezglutenowe pieczywo, regionalne chleby śląskie, włoskie ciasteczka, maszyny do pakowania, trendy w czekoladnictwie, wyjątkowe tutoriale oraz jakość obsługi klienta.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Głównym tematem wydania jest raport z rynku cukierniczo-piekarskiego.

W numerze m.in. wywiad z Leonardo Ceschinem – włoskim mistrzem lodziarstwa, dodatki zagęszczające i żelujące, słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie, korowaj – tradycyjne obrzędowe pieczywo, biancomangiare, witryny chłodnicze, jak uatrakcyjnić wyroby czekoladowe?, stracciatella i cremino oraz skuteczna komunikacja marketingowa.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Głównym tematem wydania są kwiaty jadalne.

W numerze m.in. kwiaty w lodziarni i cukierni, wywiad z Angelo Grasso, zioła w piekarstwie, przetwory różane, jagodzianki, świat truskawek, frisella – popularna włoska przekąska, piece piekarnicze, marmurowy tort, ciasteczko na każdą okazję, Pinokio – niezwykłe dzieło Francesci Speranzy oraz strategia sprzedażowa „wyższa cena za lepszą jakość” – wysoka jakość produktu.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Głównym tematem wydania są najnowsze trendy w dekoracji tortów.

W numerze m.in. moda na czerń, gdzie leży granica między lodziarstwem rzemieślniczym a przemysłowym?, zaczarowany świat Marii Teresy Perez, kwasy piekarskie w produkcji pieczywa, minidesery, kaszubski młodzowy kuch, grissini, zmiany w chłodnictwie, jak rozróżniać ziarna kakaowca?, tutorial: marmur i kryształ, RODO, jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji?

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018

Wydanie ślubno-komunijne.

W numerze m.in. czy istnieje magiczna receptura? – opinie światowych mistrzów, rozmowa z włoskim piekarzem Nico Carluccim, jak tworzyć receptury piekarskie?, recepta na idealny biszkopt, polepszacze piekarskie, lemon curd, ubijanie mas cukierniczych, przegląd ubijaczek, zasady tworzenia mas czekoladowych, tutoriale – niepowtarzalny tort komunijny i literkowe ciasto, oraz bezpieczeństwo zdrowotne cukierniczo-piekarskich produktów.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl