Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Publikacja elektroniczna w formacie PDF
E-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorstwa znajdą tu m.in. techniki fault line i ruffles cake, dekoracje w stylach boho i glamour, kwiaty z masy cukrowej i papieru jadalnego, geometryczne kształty z imitacją marmuru oraz dekoracje w formie kryształu. Dodatek powstał na bazie artykułów publikowanych w czasopiśmie "Cukiernictwo i Piekarstwo".
Tutoriale zawarte w e-dodatku:
Ciasteczko baranek
Wielkanocne zwierzątka i jajka
Płomienny tort
Karnawałowy jednorożec
Tort piernikowy
Świąteczna paczka
Czaszki na Halloween
Fault line cake. Najmodniejszy wzór tortów artystycznych
Witrażowe róże
Papierowe piórko
Ciasteczko weselne
Magdalena Komorowska
Tort ślubny
Ewa Drzewicka
Ciasteczko portretowe
Wielkanocny zajączek
Świąteczne zwierzaki. Jak przyozdobić tradycyjne wyroby wielkanocne?
Bobas-królik
Zimowy skrzat
Efektowna dekoracja w kształcie maku
Świąteczny renifer
Piękna myszka na torcie
Jednorożec na Halloween
Przerażające pączki. Inspirujące pomysły na Halloween
Słodki Chewbacca
Stwórz własną paletę kolorystyczną!
Ciasteczko na każdą okazję
Marmurowy tort. Nowoczesna kompozycja ślubna
Marmur i kryształ. Elegancka ozdoba tortów
Niepowtarzalny tort komunijny dla dziewcząt i chłopców
Literkowe ciasto. Pâte sablée w niezwykłej odsłonie
Żonkil i prymula. Kwiaty na wielkanocny stół
Papierowa orchidea
Sukulenty. Oryginalna ozdoba tortów
Dane techniczne:
ISBN:978-83-65883-25-4
LICZBA STRON: 119
FORMAT: PDF
Dane techniczne
wersja | Elektroniczna (PDF) |
Typ produktu | E-Booki |