Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

Dostępność: brak towaru
Cena: 39,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
39.00
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.

W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.

 

W numerze 11-12/2022 znajdziesz:

Raport

  • Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku
    Piotr Ejsmont

Tradycyjne wypieki

  • Aromatyczne ciasta piernikowe
    Dorota Czerwińska

Technologie, surowce i receptury

  • Kształtowanie chleba
    Agnieszka Pietroń

Maszyny i urządzenia

  • Miesiarki

Receptury mistrzów

  • Włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie
    Joanna Ejsmont

  • Francuskie makaroniki
    Joanna Ejsmont

  • Bogaty chleb na ziarnach i krakersy
    Nico Carlucci

Świat czekolady

  • Jak prawidłowo temperować czekoladę?
    Piotr Ławrowski

Krok po kroku

  • Dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe
    Agnieszka Zając

Głos z branży

  • Lokalnie czy globalnie?
    Agnieszka Tiffany Jaworska

Rynek

  • POLAGRA w centrum branży
  • Święto Chleba i Piernika 2022
  • Crusellas światowym mistrzem czekolady

Dane techniczne

wersja Drukowana
Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl