Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

Dostępność: dostępny
Cena: 56,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
56.00
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.

W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.

 

W numerze 1/2023:

Temat numeru

  • Rzemieślnicze pączkarnie

Technologie, surowce, receptury

  • Znaczenie składników zawartych w chlebie
    Agnieszka Pietroń

Receptury mistrzów

  • Chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie
    Joanna Ejsmont

  • Pączki na tłusty czwartek. 3, 2, 1... Start!
    Joanna Ejsmont

  • Maszyny i urządzenia

  • Produkcja pączków bez tajemnic

Świat czekolady

  • Czekolada czy polewa?
    Piotr Ławrowski

Krok po kroku

  • Dekoracyjna dalia
    Agnieszka Zając

Bezpieczeństwo pracy

  • Praca w chłodni
    Jak zabezpieczyć pracownika?
    Marek Złoto

Lody Inspiracje 2023

  • Wykorzystanie wafli i past variegato w lodziarstwie
    Dorota Czerwińska

  • Mała Italia. Lodziarnia czynna cały rok
    Marian Domal

  • Witryna skrojona na miarę potrzeb klienta
Pliki do pobrania:

Dane techniczne

wersja Drukowana
Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl