Technologie

Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | nr 1/2024

Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | nr 1/2024
Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski | nr 1/2024

W numerze 1/2024:

  • Świętokrzyski Kampus Laboratoryjny Głównego Urzędu Miar
  • Kofeina w energetykach dostępnych na polskim rynku
  • Badania wartości odżywczej – czyli skąd się biorą informacje na opakowaniu

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

52,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Fastener | nr 1/2023

Fastener | nr 1/2023
Fastener | nr 1/2023

Główny tematem „Fastenera” 1/23 są meblowe nakrętki pazurkowe. W numerze znajdują się również artykuły o: właściwościach mechanicznych stali, roli cynku w ochronie przeciwkorozyjnej stali, AI w procesach produkcji stali, lewych gwintach, Inteligentnej Fabryce. Wydanie posiada także dodatek z artykułami w języku angielskim.

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

39,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Fastener | nr 1/2022

Fastener | nr 1/2022
Fastener | nr 1/2022

Czasopismo „Fastener” powstało w odpowiedzi na potrzeby odbiorców zajmujących się elementami złącznymi. To jedyne w Polsce czasopismo w pełni poświęcone tej dziedzinie przemysłu. Jego ściśle określona tematyka pozwala na zapoznanie się z zagadnieniami rynku łączników, który rozwija się w Polsce w bardzo szybkim tempie.

 

 

 

 

Dostępność: brak towaru

Cena:

39,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

W marcowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do Świąt Wielkanocnych.

W numerze można znaleźć artykuły: żywność podczas wojny, czekoladowa przyszłość, technologie piekarskie, wielkanocne buciki krok po kroku, zastosowanie drożdży w piekarstwie i cukiernictwie. Piszemy też m.in. o: tym jaki wybrać ser do sernika, manufakturze słodkości “Madam Beza”.

 

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

56,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.

W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

56,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.

W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.

 

 

 

Dostępność: brak towaru

Cena:

39,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Lody Inspiracje 2021

Lody Inspiracje 2021
Lody Inspiracje 2021

„Lody. Inspiracje 2021” to m. in. artykuły dotyczące: procesów technologicznych w produkcji lodów, biznesu lodziarskiego online, lodów na bazie napoju chlebowego i kawy zbożowej, sosów do lodów, lodów z puszki, wyboru witryny i jej eksploatacji oraz orientalnych smaków lodów.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

28,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2020

Lody Inspiracje 2020
Lody Inspiracje 2020

W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

28,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 3/2019

Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 3/2019
Laboratorium – Przegląd Ogólnopolski | nr 3/2019

Temat numeru: Metody wykrywania alergenów w produktach spożywczych

W numerze: o roli metrologii we współczesnym świecie w rozmowie z Maciejem Dobieszewskim - Wiceprezesem GUM

Polecamy: bakterie lubiące zimo i chłód - jak je izolować, hodować, identyfikować, wysokoprzepustowa automatyczna mikroskopia fluorescencyjna, doskonalenie po wprowadzeniu nowego wydania normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02

Dostępność: brak towaru

Cena:

32,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl