Cukierniczo-piekarskie receptury 2023

CIP_receptury_2023_1200x1200.png
  • promocja
Dostępność: dostępny
Cena: 10,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Cena regularna: 75,00 zł

10.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 10,00 zł
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

To już 11. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!

Kolejne wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!

 

Partnerzy publikacji

BUNGE W POLSCE
CAROTEX KONCENTRATY
DAWN
DEZAL-PRO
KANDY
KOMPLET
POLAGRA
PTAK WARSAW EXPO
TERRAVITA
ULDO
ULMA
WIESHEU
ZENTIS

 

Spis treści

SEZON WALENTYNKOWO-KARNAWAŁOWY

  • Duet wiśniowo-cytrynowy
  • Praliny Calamansi
  • Rożki adwokatowe na spodzie z marcepanu
  • Scone

WIELKANOC

  • Babka Premium Czekoladowa
  • Ekler czarna porzeczka z bezą włoską
  • Kostka Krówka
  • Pascha
  • Pistacja z cytryną
  • Sernik
  • Wielkanocny torcik
  • Zawijane ciasto drożdżowe z truskawkami

SEZON ŚLUBNO-KOMUNIJNY

  • Ciastko Mille-feuille na cieście kruchym
  • Fantazja jogurtowa z yuzu i truskawką
  • Torcik z czekolady z karmelizowanym mlekiem

LETNIE RECEPTURY

  • Bagietka Chillout
  • Ciastko Mille-feuille ze świeżymi owocami
  • Delicja egzotyczna
  • Jogurtowa truskawka
  • Mango-marakuja
  • Tarta truskawkowa Panna cotta
  • Tort musowy „egzotyczne orzeźwienie”

BOŻE NARODZENIE

  • Alpejska szarlotka z białą czekoladą
  • Chleb żytni z rozmarynem
  • Kostka makowa z porzeczkami
  • Kostka Nut-Nut
  • Kostka piernikowa – sanie
  • Makówka w cieście czekoladowym
  • Pierniczki malinowe
  • Rolada biszkoptowa z kremem pomarańczowym
  • Sernik nowojorski z masłem orzechowym i karmelem

Receptury piekarnicze

  • Bułki z nasionami
  • Chleb jak dawniej
  • Chleb słodowy
  • 90 Cruffiny z kremem czekoladowym/orzechowym

 

 

Ilość stron: 108
Format: 208x208 mm
Rok wydania: 2023
Język wydania: polski
Rodzaj okładki: oprawa twarda
ISBN 978-83-66984-51-6

Pliki do pobrania:

Dane techniczne

wersja Drukowana
Typ produktu Książki

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl