Cukierniczo-piekarskie receptury 2023
Opis
To już 11. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!
Kolejne wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!
Partnerzy publikacji
BUNGE W POLSCE
CAROTEX KONCENTRATY
DAWN
DEZAL-PRO
KANDY
KOMPLET
POLAGRA
PTAK WARSAW EXPO
TERRAVITA
ULDO
ULMA
WIESHEU
ZENTIS
Spis treści
SEZON WALENTYNKOWO-KARNAWAŁOWY
- Duet wiśniowo-cytrynowy
- Praliny Calamansi
- Rożki adwokatowe na spodzie z marcepanu
- Scone
WIELKANOC
- Babka Premium Czekoladowa
- Ekler czarna porzeczka z bezą włoską
- Kostka Krówka
- Pascha
- Pistacja z cytryną
- Sernik
- Wielkanocny torcik
- Zawijane ciasto drożdżowe z truskawkami
SEZON ŚLUBNO-KOMUNIJNY
- Ciastko Mille-feuille na cieście kruchym
- Fantazja jogurtowa z yuzu i truskawką
- Torcik z czekolady z karmelizowanym mlekiem
LETNIE RECEPTURY
- Bagietka Chillout
- Ciastko Mille-feuille ze świeżymi owocami
- Delicja egzotyczna
- Jogurtowa truskawka
- Mango-marakuja
- Tarta truskawkowa Panna cotta
- Tort musowy „egzotyczne orzeźwienie”
BOŻE NARODZENIE
- Alpejska szarlotka z białą czekoladą
- Chleb żytni z rozmarynem
- Kostka makowa z porzeczkami
- Kostka Nut-Nut
- Kostka piernikowa – sanie
- Makówka w cieście czekoladowym
- Pierniczki malinowe
- Rolada biszkoptowa z kremem pomarańczowym
- Sernik nowojorski z masłem orzechowym i karmelem
Receptury piekarnicze
- Bułki z nasionami
- Chleb jak dawniej
- Chleb słodowy
- 90 Cruffiny z kremem czekoladowym/orzechowym
Ilość stron: 108
Format: 208x208 mm
Rok wydania: 2023
Język wydania: polski
Rodzaj okładki: oprawa twarda
ISBN 978-83-66984-51-6
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
wersja | Drukowana |
Typ produktu | Książki |