
Typ produktu
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Już od 23 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy.
Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]
![Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]](/environment/cache/images/300_300_productGfx_2659/ebook-dekoracje-cukiernicze-krok-po-kroku-bok50.jpg)
E-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorstwa znajdą tu m.in. techniki fault line i ruffles cake, dekoracje w stylach boho i glamour, kwiaty z masy cukrowej i papieru jadalnego, geometryczne kształty z imitacją marmuru oraz dekoracje w formie kryształu. Dodatek powstał na bazie artykułów publikowanych w czasopiśmie "Cukiernictwo i Piekarstwo".
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 5 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.
Dostępność: brak towaru
Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Receptury lodziarskie 2017

„Receptury lodziarskie” to po raz pierwszy wydany w Polsce album zawierający unikalne receptury lodziarskie. Ogromny postęp w zakresie maszyn do produkcji lodów oraz komponentów lodziarskich przyniósł całkiem nowe możliwości. Potrzebne są jednak konkretne rozwiązania, by je wykorzystać. Klienci są coraz bardziej wymagający.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2021

Głównym tematem wielkanocnego wydania „Cukiernictwa i Piekarstwa” jest rola jaj w cukiernictwie i lodziarstwie.
W numerze 3-4 można również znaleźć artykuły o: piekarskich wyrobach zaplatanych, funkcjach glutenu, wyrobach cukierniczych o zmniejszonej wartości kalorycznej, czekoladzie białej karmelowej, sposobach sprzedaży w czasie zarazy oraz efektywności urządzeń chłodniczych.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2021

Głównym tematem pierwszego numeru „Cukiernictwa i Piekarstwa” są pączki i faworki, przygotowywane według starych receptur. |
W najnowszym wydaniu można także znaleźć artykuły dotyczące m.in.: mąk o słabej zdolności piekarskiej, metod konserwacji żywności, produkcji chleba na zakwasie, bezodpadowego trendu z owocem kakaowca w roli głównej, oczekiwań współczesnych konsumentów.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Lody Inspiracje 2020

W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni