Czasopisma

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.

W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

56,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

W marcowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do Świąt Wielkanocnych.

W numerze można znaleźć artykuły: żywność podczas wojny, czekoladowa przyszłość, technologie piekarskie, wielkanocne buciki krok po kroku, zastosowanie drożdży w piekarstwie i cukiernictwie. Piszemy też m.in. o: tym jaki wybrać ser do sernika, manufakturze słodkości “Madam Beza”.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

56,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Nowoczesne Hale | nr 2/2023

Nowoczesne Hale | nr 2/2023
Nowoczesne Hale | nr 2/2023

Głównym tematem najnowszego wydania „Nowoczesnych Hal” są dachy.

W numerze 2/2023 można znaleźć również artykuły o: realizacji Panattoni Park Szczecin III i fabryki dla Danfoss Poland, sterowaniu radiowym urządzeniami transportu bliskiego, uprawnieniach wymaganych przy wykonywaniu prac związanych z montażem i eksploatacją pomp ciepła, rozwiązaniach antykorozyjnych zabezpieczających konstrukcje stalowe, nowych wytycznych dot. bezpieczeństwa pożarowego, przepisach dotyczących dachów zielonych, stawce amortyzacji dla hali magazynowej niezwiązanej trwale z gruntem, systemach wentylacyjnych w halach.

Dostępność: brak towaru

Cena:

48,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Endodoncja w Praktyce nr 2/2019

Endodoncja w Praktyce nr 2/2019
Endodoncja w Praktyce nr 2/2019

Polecamy: Leczenie przewlekłych zapaleń tkanek okołowierzchołkowych z zastosowaniem preparatu wodorotlenkowo-wapniowego; Ocena cech użytkowych nanohybrydowego materiału złożonego do wypełnień iGOS Yamakin; Skuteczne leczenie zębów z różnymi rodzajami zmian endo-perio Successful management of teeth with different types of endodontic-periodontal lesions; Wypełnianie kanałów korzeniowych – przegląd uszczelniaczy

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

49,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Nowoczesne Hale | nr 1/2023

Nowoczesne Hale | nr 1/2023
Nowoczesne Hale | nr 1/2023

Wiodącym tematem wydania 1/23 czasopisma „Nowoczesne Hale” są zabezpieczenia.

W wydaniu: Czy pełna cyfryzacja procedur budowlanych jest możliwa?; Zastosowanie analizy plastycznej w projektowaniu konstrukcji stalowych; Materiały na pokrycia podestów; Stale wysokowytrzymałe w budowie żurawi samojezdnych oraz przeładunkowych

Dostępność: brak towaru

Cena:

48,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.

W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.

Dostępność: brak towaru

Cena:

39,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Endodoncja w Praktyce nr 4/2018

Endodoncja w Praktyce nr 4/2018
Endodoncja w Praktyce nr 4/2018

Polecamy: Nowe techniki w wykonywaniu dostępu endodontycznego; amputacja całkowita miazgi z zastosowaniem preparatu Biodentine w zębie stałym z niezakończonym rozwojem wierzchołków korzeni; zespoły bólowe nerwu trójdzielnego jako potencjalna przyczyna pomyłek diagnostycznych w endodoncji – przegląd piśmiennictwa; termoplastyczne metody wypełniania kanałów korzeniowych.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

49,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Nowoczesne Hale | nr 4/2022

Nowoczesne Hale | nr 4/2022
Nowoczesne Hale | nr 4/2022

Wiodącymi tematami wydania 4/22 czasopisma „Nowoczesne Hale” są płyty warstwowe i prefabrykaty.

W wydaniu: Bezpieczna eksploatacja suwnic. Warunki techniczne; Ramy Vierendeela jako ustrój nośny podestów w halach przemysłowych; Bezpieczeństwo przede wszystkim − drzwi, ściany i zbiorniki przeciwpożarowe jako elementy zabezpieczenia ogniowego; Rola cynku w ochronie przeciwkorozyjnej stali – przegląd zastosowań; Właściwy wybór płyt warstwowych gwarancją szczelnej i bezpiecznej obudowy

Dostępność: brak towaru

Cena:

39,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

OPM KATALOG ROCZNY 2022 Poradnik Inżyniera Klinicznego

OPM KATALOG ROCZNY 2022 Poradnik Inżyniera Klinicznego
OPM KATALOG ROCZNY 2022 Poradnik Inżyniera Klinicznego

W wydaniu na rok 2022 między innymi:

  • Szpitalny Oddział Ratunkowy – techniki i urządzenia do monitorowania pacjenta
  • Nowoczesne stanowisko intensywnej terapii – aktualne wymogi i rozwiązania technologiczne
  • Zastosowanie endoskopii w neurochirurgii

Dostępność: brak towaru

Cena:

32,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl