Typ produktu
Lody Inspiracje 2021
„Lody. Inspiracje 2021” to m. in. artykuły dotyczące: procesów technologicznych w produkcji lodów, biznesu lodziarskiego online, lodów na bazie napoju chlebowego i kawy zbożowej, sosów do lodów, lodów z puszki, wyboru witryny i jej eksploatacji oraz orientalnych smaków lodów.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Lody Inspiracje 2020
W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukiernictwo i Piekarstwo | Skompletuj swoją biblioteczkę!
Kupuj taniej w zestawie!
Ten zestaw to dla każdego cukiernika i piekarza absolutny must-have! Znajdziesz w nim wydania „Cukierniczo-piekarskich Receptur”, z pięciu ostatnich lat. Nie masz ich w swojej piekarsko-cukierniczej biblioteczce? Kup je w zestawie i oszczędzaj!
Oszczędzasz 335 zł!
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni