Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2019

Dostępność: dostępny
Cena: 28,00 zł 28.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 9/2019 znajdziesz także:

Zdaniem ekspertów
– Jakich błędów wystrzegać się w lodziarni?


Technologie, surowce, receptury
– Technologiczna wartość surowców
– Kremy ścięte w piecu
– Batony energetyczne. Pożyteczne słodycze
– Charakterystyka bułek i bułeczek

Tradycyjne wypieki
– Chleb prądnicki

Receptury mistrzów
– Piekarskie przysmaki Nica Carlucciego
– Chleb z Ferrary

Pomysł na biznes
– Słodka Manufaktura Leona

Wywiad
– Rozmowa z Adamem Brzóską

Maszyny i urządzenia
– Jaki wybrać witryny chłodnicze?

Świat czekolady
– Fortyfikacja nadzień do wyrobów czekoladowych

Krok po kroku
– Fault line cake. Najmodniejszy wzór tortów artystycznych
– Witrażowe róże

Rynek
– Święto Chleba i Piernika w Jaworze

 

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl