Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 9/2018 znajdziesz także:

Raport
– Inteligentne opakowania

Rozmowy z mistrzami
– Siła żywiołu w lodziarni. Rozmowa z Vetulio Bondim

Zdaniem ekspertów
– Mąki według Nico Carlucciego

Technologie, surowce, receptury
– Dietetyczne ciasta
– Moda na eko! Ekologiczne surowce w piekarni i cukierni
– Możliwości wytwarzania bezglutenowego pieczywa cukierniczego

Tradycyjne wypieki
– Regionalne chleby śląskie

Receptury mistrzów
– Regionalne włoskie ciasteczka

Maszyny i urządzenia
– Maszyny do pakowania
– Prezentacje maszyn

Świat czekolady
– Trendy w czekoladnictwie

Krok po kroku
– Czekoladowa kula
– Słodki Chewbacca
– Stwórz własną paletę kolorystyczną!

Marketing
– Jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji? Część IV. Jakość obsługi klienta

Rynek
– Aktualności

Prezentacje produktów

 

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl