Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2019

Dostępność: dostępny
Cena: 28,00 zł 28.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 7-8/2019 znajdziesz także:

Raport
– Wiarygodność rzemiosła

Trendy
– Novel food. Insekty w cukiernictwie

Rozmowy z mistrzami
– Rozmowa z Sergio Dondoli

Technologie, surowce, receptury
– Technologiczna wartość surowców
– Żele cukiernicze
– Sezonowa przyjemność. Ciasta z owocami

Tradycyjne wypieki
– Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką

Receptury mistrzów
– Piekarskie przysmaki Nica Carlucciego
– Amaretti. Ciasteczka migdałowe

Maszyny i urządzenia
– Jaki wybrać piec?
– Prezentacje pieców

Krok po kroku
– Papierowe piórko

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl