Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 7-8/2018 znajdziesz także:

Raport
– Sytuacja na rynku piekarsko-cukierniczym w Polsce

Rozmowy z mistrzami
– Leonardo Ceschin. Lodziarz czy artysta?

Technologie, surowce, receptury
– Co zamiast żelatyny? Zdrowe i smaczne zamienniki
– Masło kontra margaryna. Zastosowanie i rola tłuszczów piekarskich
– Jak wzbogacić smak i aromat pieczywa? Słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie

Tradycyjne wypieki
– Korowaj. Tradycyjne obrzędowe pieczywo

Receptury mistrzów
– Biancomangiare. Elegancja „białego jedzenia”

Maszyny i urządzenia
– Witryny chłodnicze. Jakie zabudowy wybrać?
– Przegląd witryn

Świat czekolady
– Jak uatrakcyjnić wyroby czekoladowe? Kolory natury w czekoladzie

Rynek lodów
– Stracciatella i cremino. Klasyki lodowe

Marketing
– Jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji? Cz. III. Skuteczna komunikacja marketingowa

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl