Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 6/2018 znajdziesz także:

Trendy
– Kwiaty w lodziarni i cukierni. Pomysły wielkich mistrzów

Rozmowy z mistrzami
– Profesjonalizm i kreatywność w tworzeniu lodów
Rozmowa z Angelo Grasso

Technologie, surowce, receptury
– Zioła w piekarstwie. Bogactwo smaku i aromatu

Tradycyjne wypieki
– Róża. Nie tylko dżem różany
– Jagodzianki. Prozdrowotne bułeczki drożdżowe z jagodami

Receptury mistrzów
– Świat truskawek. Porady i receptury Angelo Grasso
– Frisella. Popularna włoska przekąska

Maszyny i urządzenia
– Piece piekarnicze. Jak wybrać odpowiedni piec?
– Prezentacje pieców

Krok po kroku
– Marmurowy tort. Nowoczesna kompozycja ślubna
– Ciasteczko na każdą okazję

Inspiracje
– Pinokio. Niezwykłe dzieło Francesci Speranzy

Marketing
– Jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji? Cz. II – wysokiej jakości produkt

Rynek
– „Cake & Bake”. Niezwykły konkurs tortów

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl