Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019

Dostępność: dostępny
Cena: 28,00 zł 28.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 4/2019 znajdziesz także:

Trendy
– Epoka minideserów

Rozmowy z mistrzami
– Fatamorgana z Rzymu. Przyrodniczo-gastronomiczny miraż

Technologie, surowce, receptury
– Wykorzystanie otrąb w piekarstwie
– Receptura na idealny sernik

Tradycyjne wypieki
– Baby i babki. Jedno ciasto – wiele odmian

Receptury mistrzów
– Bułeczki Nico Carlucciego

Pomysł na biznes
– Lokal Bakery. Wyjątkowy smak i niepowtarzalny zapach wyrobów!

Maszyny i urządzenia
– Dzielarki. Jak wybrać odpowiednią?
– Prezentacje dzielarek

Świat czekolady
– Współczesna czekolada. Odpowiedź na potrzeby konsumentów czy wymysł marketingowy?

Krok po kroku
– Wielkanocny zajączek
– Świąteczne zwierzaki. Jak przyozdobić tradycyjne wyroby wielkanocne?

Rynek
– 11. edycja targów Expo Sweet. Szeroka gama wyborów!
– Expo Sweet okiem uczestnika
– 49. Międzynarodowe Targi Słodyczy ISM w Kolonii

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl