Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2019

Dostępność: dostępny
Cena: 28,00 zł 28.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 3/2019 znajdziesz także:

Rozmowy z mistrzami
– Alice Vignoli. Mistrzyni nisz

Zdaniem ekspertów
– Targi Sigep. Aktualne tendencje na rynku piekarniczo-cukierniczym

Technologie, surowce, receptury
– Pieczywo pikantne. Intensywny i wyrazisty smak wyrobów piekarniczych
– Od czego zależy tekstura wyrobów cukierniczych?
– Przechowywanie i trwałość wyrobów gotowych

Receptury mistrzów
– Regionalne włoskie ciasteczka

Pomysł na biznes
– Lokal Bakery. Wyjątkowy smak i niepowtarzalny zapach wyrobów!

Maszyny i urządzenia
– Kryteria wyboru krajalnic i maszyn do pakowania
– Przegląd krajalnic

Świat czekolady
– Czekolada bez cukru. Charakterystyka słodzików i substancji słodzących

Krok po kroku
– Ciasteczko portretowe
– Bobas-królik

Rynek
– 40. edycja targów Sigep. Największa i najważniejsza impreza w Europie

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl