Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2021

Dostępność: dostępny
Cena: 32,00 zł 32.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 3-4/2021

Jaja w cukiernictwie i lodziarstwie

Piekarskie wyroby zaplatane

Gluten i jego funkcje

Wyroby cukiernicze o zmniejszonej wartości kalorycznej

Focaccia „made in Sud”

Leguminy i ciastka do herbaty z różnych mąk

Desery z gór

Parle Patisserie. Magiczny wystrój wnętrz i nietypowe połączenia smakowe

Aksamitna w smaku czekolada biała karmelowa

Torcik wielkanocny w stylu number cake

Sprzedaż w czasach zarazy

Efektywność urządzeń chłodniczych

Przegląd urządzeń chłodniczych

Słodka Konferencja 2021. Frekwencja przeszła najśmielsze oczekiwania

Prezentacje produktów

 

Pliki do pobrania:

Dane techniczne

wersja Drukowana
Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl