Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2020

Dostępność: dostępny
Cena: 32,00 zł 32.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 3-4/2020 znajdziesz także:

Temat numeru
- Dlaczego warto serwować kawę w cukierni?

Rozmowy z mistrzami
- Wytrawne smaki Antonio Mezzaliry

Technologie, surowce, receptury
- Masy bezowe i ich wykorzystanie
- Kwas chlebowy. Prozdrowotny napój funkcjonalny

Tradycyjne wypieki
- Pascha, mazurek i koszyczek chlebowy. Wielkanocne wypieki

Receptury mistrzów
- Włoskie desery wielkanocne

Pomysł na biznes
- Bezy i beziątka w cukierni „Beza”

Świat czekolady
- Wielkanocne figurki z czekolady

Krok po kroku
- Ciasteczko baranek
- Wielkanocne zwierzątka i jajka

Rynek
- Salon w Rimini. Sigep 2020
- Olimpiada Kulinarna IKA w Stuttgarcie 2020
- 12. edycja targów Expo Sweet za nami

 

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl