Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2019

Dostępność: dostępny
Cena: 28,00 zł 28.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 12/2019 znajdziesz także:

Raport
- Sytuacja branży pod koniec 2019 r.
Technologie, surowce, receptury
- Miód jako surowiec piekarski
Tradycyjne wypieki
- Piernik Toruński
- Makowiec. Na co dzień i od święta
Receptury mistrzów
- Całkiem nowy chleb.
- Kwiat „D'A-Mare” Nica Carlucciego
- Panettone
Pomysł na biznes
- Pierniki z Pracowni Artystycznej Sarzyński
Maszyny i urządzenia 
- Jak wybierać sprzęt chłodniczy?
Przegląd urządzeń chłodniczych
Świat czekolady
- Czekolada na gorąco
Krok po kroku 
- Tort piernikowy
- Świąteczna paczka
Rynek
Aktualności
Mistrzostwa Świata Cukierników
Targi Branżowe Savpol 2019
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl