Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 12/2018 znajdziesz także:

Raport
– Kształcenie zawodowe. Jak nauczyć się zawodu?

Rozmowy z mistrzami
– Alchemik. Rozmowa z Leonardem Di Carlo

Zdaniem ekspertów
– Półfabrykaty w piekarni. Jak uchronić się przed ich nadmiernym stosowaniem?

Technologie, surowce, receptury
– Wykorzystanie mąki i przetworów owsianych w piekarstwie

Tradycyjne wypieki
– Pierniki z różnych regionów Polski
– Smaczne wypieki z miodową nutą

Receptury mistrzów
– Panforte di Siena. Bożonarodzeniowy hit rodem z Toskanii

Maszyny i urządzenia
– Miesiarki piekarnicze. Wybierz odpowiedni model do swojej piekarni!
– Prezentacje miesiarek

Świat czekolady
– Czekoladowe trendy w świątecznych smakach

Krok po kroku
– Świąteczny renifer!
– Piękna myszka na torcie

Rynek
– Polagra Tech 2018. Trendy technologiczne na rynku spożywczym
– Aktualności
– World Chocolate Masters 2018

Prezentacje produktów

 

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl