Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2021

Dostępność: dostępny
Cena: 32,00 zł 32.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 11-12/2021

  • Sytuacja w słodkiej branży w 2021 roku
  • Ocena sensoryczna pieczywa
  • Znaczenie bakterii z rodzaju Lactobacillus w produkcji chleba
  • Zdrowe pieczywo na naturalnych zakwasach
  • Słodkości i wypieki z Ticino
  • Włoska batalia świąteczna. Pandoro vs panettone
  • W trosce o polski chleb Efektowny tort piernikowy
  • Czy warto łączyć słodycz z alkoholem?
  • Aktualności Prezentacje produktów
Pliki do pobrania:

Dane techniczne

wersja Drukowana
Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl