Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 10-11/2018 znajdziesz także:

Trendy
– Robotyzacja i automatyzacja procesu produkcji
– Substancje wzbogacające w słodyczach

Zdaniem ekspertów
– Jak kształcić przyszłych profesjonalistów? Najlepszy nauczyciel zawodu
– Wady chleba według Nica Carlucciego

Technologie, surowce, receptury
– Walory pieczywa orkiszowego
– Jak uniknąć błędów? Produkcja cukiernicza

Tradycyjne wypieki
– Obwarzanki krakowskie. Tradycja regionalnego wypieku

Receptury mistrzów
– Mroczne wypieki. Halloween czy święto zmarłych?

Maszyny i urządzenia
– Jak wybrać maszynę do obróbki ciasta?
– Prezentacje dzielarek

Krok po kroku
– Jednorożec na Halloween
– Przerażające pączki. Inspirujące pomysły na Halloween

Marketing
– Jak trwale podnieść jakość obsługi klienta w sklepach firmowych?

Rynek
– IBA 2018. Światowe targi piekarstwa i cukiernictwa
– Aktualności
– Święto Chleba i Piernika

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl