Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2019

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 1-2/2019 znajdziesz także:

Raport
– Sytuacja branży cukierniczo-piekarskiej. Podsumowanie 2018 roku

Rozmowy z mistrzami
– Bruno Buletti. Rzemieślnik słodkości

Zdaniem ekspertów
– Tajemnice wzrostu ciasta

Technologie, surowce, receptury
– Pieczywo z dodatkiem mąki lnianej lub siemienia lnianego
– Nasiona roślin oleistych jako czynnik wzbogacający pieczywo

Tradycyjne wypieki
– Kreple, pùrcle, oponki. Regionalne odmiany pączków

Receptury mistrzów
– Castagnole. Włoskie pączki karnawałowe

Pomysł na biznes
– Gdyńska Pączkarnia. Naturalne składniki podstawą sukcesu!

Maszyny i urządzenia
– Czym się kierować przy zakupie smażalników i nadziewarek?
– Przegląd smażalników i nadziewarek

Świat czekolady
– Rzemieślnicza produkcja mas czekoladowych

Krok po kroku
– Zimowy skrzat
– Efektowna dekoracja w kształcie maku

Prawo
– Zmiany w dokumentacji pracowniczej

Rynek
– Aktualności/Kalendarium wydarzeń
– Kulinarny Puchar Świata. Luksemburg 2018
– Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl