Technologie

Inżynieria doskonałości w procesach biznesowych. Przewodnik po teorii i dobrych praktykach

Inżynieria doskonałości w procesach biznesowych. Przewodnik po teorii i dobrych praktykach
Inżynieria doskonałości w procesach biznesowych. Przewodnik po teorii i dobrych praktykach

Książka stanowi praktyczny przewodnik po technologiach doskonalenia procesów produkcyjnych i zarządzania zarówno przedsiębiorstwami produkcyjnymi, jak również innymi podmiotami o złożonej strukturze organizacyjnej. W szczególności publikacja kierowana jest do właścicieli, prezesów, managerów wyższego i niższego szczebla, kadry zarządzającej, jak również kadry naukowej oraz studentów kierunków biznesowych.

Autor: dr Rafał Nawrat

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 87,50 zł 125,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021
Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Dziewiąta edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi

Współpracując z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej, przygotowaliśmy zestaw receptur odzwierciedlających najnowsze trendy. Jak zwykle, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Odnajdą Państwo na kartach tej publikacji inspiracje do dalszego rozwoju.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022
Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!

Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Przewodnik po technologiach przemysłu 4.0

Przewodnik po technologiach przemysłu 4.0
Przewodnik po technologiach przemysłu 4.0

Przemysł 4.0 to wielowymiarowa koncepcja wykorzystująca szereg technologii umożliwiających stworzenie autonomicznych i inteligentnych systemów produkcyjnych, posiadających możliwość samokonfiguracji, samokontroli czy nawet samodzielnego naprawiania, pozwalających na podniesienie efektywności i elastyczności wytwarzania.
Jak pokazują różne raporty, w Polsce poziom wdrożeń rozwiązań koncepcji Przemysł 4.0 nadal jest poniżej przeciętnej europejskiej.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 87,50 zł 125,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania

Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania
Bezpieczeństwo wody. Problemy i wyzwania

Bezpieczeństwo wody to bardzo aktualny i wymagający fachowych opinii i komentarzy temat. Książka jest zbiorem artykułów dotyczących szeroko rozumianego bezpieczeństwa wody i podejmuje takie tematy jak:

  • kryteria oceny i monitorowanie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi,
  • bezpieczeństwo wody w praktyce
  • analityka wód i ścieków

Pod redakcją: prof. Rajmunda Michalskiego

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 54,60 zł 78,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Gwinty - rodzaje, wymiary, podstawowe obliczenia

Gwinty - rodzaje, wymiary, podstawowe obliczenia
Gwinty - rodzaje, wymiary, podstawowe obliczenia

Jedyny na rynku poradnik, który prezentuje najważniejsze informacje dotyczące produkcji i zastosowania gwintów. Zawiera bardzo rozbudowaną bazę danych, obejmującą 40 rodzajów gwintów, opracowaną na podstawie norm krajowych i międzynarodowych. W przejrzystych tabelach podano graniczne wartości tolerowanych wymiarów gwintów, co ułatwia ich bezpośrednie wykorzystanie w praktyce inżynierskiej.

Autor: Kazimierz Łyczko

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 61,80 zł 88,20 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Raport. Rynek obróbki stali w Polsce 2019

Raport. Rynek obróbki stali w Polsce 2019
Raport. Rynek obróbki stali w Polsce 2019

Raport. Rynek obróbki stali w Polsce 2019 to drugie tego typu opracowanie wykonane przez redakcję czasopisma „STAL Metale & Nowe Technologie”. Raport przedstawia nie tylko szeroką charakterystykę sektora obróbki stali w 2018 roku, ale daje także możliwość prześledzenia zmian, jakie nastąpiły w ciągu ostatnich pięciu lat. Jest to unikalne źródło informacji dające możliwość oceny stanu obecnego oraz wskazujące trendy występujących zmian. Może być podstawą różnorodnych analiz i ułatwiać wszelkie decyzje o charakterze biznesowym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 184,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl