Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2020

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2020
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9-10/2020

Tematem numeru jest zastosowanie próżni w produkcji cukierniczej i piekarskiej.

W Halloweenowej odsłonie czasopisma można przeczytać m.in.: o wykorzystaniu przetworów owocowych w słodkim sektorze, jaką metodę wybrać przy wytwarzaniu ciasta żytniego, o dawnym cukiernictwie francuskim, zasadach tworzenia receptur na przykładzie włoskich ciast drożdżowych.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Już od 23 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy.
Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl