Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

Publikujemy praktyczne artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, informujemy o nowościach rynkowych i innowacyjnych rozwiązaniach, przybliżamy światowe trendy, koncepty włoskich i francuskich mistrzów, opinie eksperckie, prezentujemy ciekawe tutoriale, wywiady ze znanymi specjalistami, relacjonujemy najważniejsze w kraju i na świecie wydarzenia branżowe oraz ułatwiamy decyzje zakupowe poprzez tworzenie przeglądów maszyn i urządzeń. Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018
Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

PIZZA | nr 1/2017

PIZZA | nr 1/2017
PIZZA | nr 1/2017

W premierowym wydaniu kwartalnika „Pizza” m.in.: pizzaiolo doskonały – rozmowa z Salvatorem Salvianim, historia i przyszłość pizzy, rzemieślnicza produkcja makaronu, mozzarella, jaką oliwę z oliwek wybrać?, sekret dobrej pizzy – ciasto bazowe, focaccia – receptury mistrzów, narzędzia i urządzenia do rzemieślniczej produkcji pizzy, carbonara – ze śmietaną czy bez?, pizza przygotowywana z pasją, tirame sù i bruschetta.

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 33,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Głównym tematem wydania są najnowsze trendy w dekoracji tortów.

W numerze m.in. moda na czerń, gdzie leży granica między lodziarstwem rzemieślniczym a przemysłowym?, zaczarowany świat Marii Teresy Perez, kwasy piekarskie w produkcji pieczywa, minidesery, kaszubski młodzowy kuch, grissini, zmiany w chłodnictwie, jak rozróżniać ziarna kakaowca?, tutorial: marmur i kryształ, RODO, jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji?

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Głównym tematem wydania są kwiaty jadalne.

W numerze m.in. kwiaty w lodziarni i cukierni, wywiad z Angelo Grasso, zioła w piekarstwie, przetwory różane, jagodzianki, świat truskawek, frisella – popularna włoska przekąska, piece piekarnicze, marmurowy tort, ciasteczko na każdą okazję, Pinokio – niezwykłe dzieło Francesci Speranzy oraz strategia sprzedażowa „wyższa cena za lepszą jakość” – wysoka jakość produktu.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Głównym tematem wydania jest raport z rynku cukierniczo-piekarskiego.

W numerze m.in. wywiad z Leonardo Ceschinem – włoskim mistrzem lodziarstwa, dodatki zagęszczające i żelujące, słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie, korowaj – tradycyjne obrzędowe pieczywo, biancomangiare, witryny chłodnicze, jak uatrakcyjnić wyroby czekoladowe?, stracciatella i cremino oraz skuteczna komunikacja marketingowa.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Głównym tematem wydania jest zdrowa (r)ewolucja.

W numerze m.in. inteligentne opakowania, wywiad z Vetulio Bondim, mąki według Nico Carlucciego, dietetyczne ciasta, ekologiczne surowce w piekarni i cukierni, bezglutenowe pieczywo, regionalne chleby śląskie, włoskie ciasteczka, maszyny do pakowania, trendy w czekoladnictwie, wyjątkowe tutoriale oraz jakość obsługi klienta.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017

Wydanie na sezon owocowy.

W numerze m.in. wywiad z mistrzem dekoracji Beppem Tononem, orzeźwiająca moc sorbetów, jak uatrakcyjnić pieczywo? – chleby z dodatkiem owoców i orzechów, nowe wyzwania w produkcji ciasta kruchego, jagodzianki, Linzer Torte, woda w procesie produkcji pieczywa, odrodzenie orkiszu – zastosowanie w piekarstwie, miesiarki piekarnicze, (nie)zastąpiony tłuszcz kakaowy, tutorial tort leniwiec oraz niezależny przegląd miesiarek.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2017

Wydanie ślubno-komunijne.

W numerze m.in.: wywiad z mistrzynią dekoracji Francescą Speranzą, jak wykonać półprodukty do dekoracji cukierniczych, pieczywo rustykalne, możliwości wykorzystania sezamu w piekarstwie, ciasto parzone, kremy chiboust i dyplomatyczny, regionalne chlebki z Włoch, ciambella, wpływ surowców na sensorykę słodyczy, desery lodowe, tutoriale z kwiatowymi dekoracjami, pozasądowe rozstrzyganie sporów oraz dzielarko-zaokrąglarki.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018

W numerze m.in.: robotyzacja i automatyzacja produkcji, najlepszy nauczyciel zawodu, wady chleba według Nica Carlucciego, walory pieczywa orkiszowego, produkcja cukiernicza, obwarzanki krakowskie.

Polecamy jak wybrać maszynę do obróbki ciasta, prezentacjemy dzielarek, tutoriale na Halloween, radzimy jak trwale podnieść jakość obsługi klienta w sklepach firmowych, ponadto IBA 2018, prezentacje produktów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl