Wybierz rodzaj produktu

Receptury lodziarskie 2017

Receptury lodziarskie 2017
Receptury lodziarskie 2017

„Receptury lodziarskie” to po raz pierwszy wydany w Polsce album zawierający unikalne receptury lodziarskie. Ogromny postęp w zakresie maszyn do produkcji lodów oraz komponentów lodziarskich przyniósł całkiem nowe możliwości. Potrzebne są jednak konkretne rozwiązania, by je wykorzystać. Klienci są coraz bardziej wymagający.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 20,00 zł 49,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017
Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 20,00 zł 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 27,30 zł 39,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Lody Inspiracje 2019

Lody Inspiracje 2019
Lody Inspiracje 2019

Specjalny dodatek „Lody Inspiracje 2019”  o ekscytujących „pokazach mroźniczych”, klasycznych deserach lodowych, obliczaniu kaloryczności w lodach według Pino Scaringellego, marketingu w lodziarni, mleku i jego pochodnych w lodziarstwie. 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2018

Lody Inspiracje 2018
Lody Inspiracje 2018

Specjalny dodatek „Lody Inspiracje 2018”  o emocjach i relacjach z klientami, mitach lodziarskiego świata, lodach soft na bazach gotowych czy bez mieszanek, nowych cukrach w lodach, jak wybrać wyposażenie techniczne do produkcji lodów?, Coppa del Mondo della Gelateria 2018.
Szczególnie polecamy: relację z targów Sigep, receptury lodziarskie oraz wywiad ze Zbigniewem i z Agnieszką Sankiewiczami.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2017

Lody Inspiracje 2017
Lody Inspiracje 2017

Specjalny dodatek „Lody Inspiracje 2018” o włoskich lodziarniach, bogactwie możliwości w kanapkach lodowych, sprzedaży lodów – waga czy pojemność?, tworzeniu oryginalnego smaku, dzięki dodatkowi oliwy z oliwek, dawnej produkcji lodów oraz poprawie efektywności witryn lodowych.
Szczególnie polecamy: relację z targów Sigep, które odbyły się 21-25 stycznia 2017 r. w Rimini, przegląd witryn do lodów oraz wywiad z Krzysztofem Klapcem.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2020

Lody Inspiracje 2020
Lody Inspiracje 2020

W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2020

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2020
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2020

Głównym tematem wydania są wypieki na tłusty czwartek.

W numerze m.in.: jak urządzać wnętrza w cukierniach i piekarniach?, pieczywo gryczane, szpinak w wyrobach piekarskich i cukierniczych, ganasze rzemieślnicze, faworki i pączki, rzemieślnicze pieczywo w Niemczech, naleśniki na słodko i słono, czekolada z czystą etykietą, czekolady rzemieślnicze, kalendarium,  tutoriale – płomienny tort oraz karnawałowy jednorożec.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2020

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2020
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2020

Tematem numeru są wypieki na Wielkanoc. Głównym tematem wydania jest kawa.

W numerze m.in.: dlaczego warto serwować kawę w cukierni?, rozmowa z Antonio Mezzalira, masy bezowe i ich wykorzystanie, kwas chlebowy, pascha, mazurek, koszyczek chlebowy, włoskie desery wielkanocne, cukiernia „Beza”, wielkanocne figurki z czekolady, targi Sigep 2020, targi Expo Sweet, Olimpiada Kulinarna IKA,  tutoriale – ciasteczko baranek oraz wielkanocne zwierzątka i jajka.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018
Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: brak towaru

Cena: 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl