Wybierz rodzaj produktu

Receptury lodziarskie 2017

Receptury lodziarskie 2017
Receptury lodziarskie 2017

„Receptury lodziarskie” to po raz pierwszy wydany w Polsce album zawierający unikalne receptury lodziarskie. Ogromny postęp w zakresie maszyn do produkcji lodów oraz komponentów lodziarskich przyniósł całkiem nowe możliwości. Potrzebne są jednak konkretne rozwiązania, by je wykorzystać. Klienci są coraz bardziej wymagający.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 49,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • nowość

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Cukierniczo-piekarskie receptury 2018
Cukierniczo-piekarskie receptury 2018

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017
Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Już od 22 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy.
Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2019

Głównym tematem wydania jest fortyfikacja nadzień do wyrobów czekoladowych.

W numerze m.in.: jakich błędów wystrzegać się w lodziarni?, technologiczna wartość surowców, rozmowa z Adamem Brzóską – właścicielem Muzeum Chleba w Ustce, kremy ścięte w piecu, rozmowa z Grzegorzem Meiselem – właścicielem Słodkiej Manufaktury Leona, chleb z Ferrary, batony energetyczne, charakterystyka bułek i bułeczek, piekarskie przysmaki Nica Carlucciego, chleb prądnicki, witryny chłodnicze, tutoriale: fault line cake oraz witrażowe róże.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2019

Temat wydania to słodkości na Halloween

W numerze m.in.: pieczywo jako produkt fit, pieczywo funkcjonalne jako ważny asortyment na rynku wyrobów piekarskich, piekarskie przysmaki Nica Carlucciego oraz porady jak wybrać miesiarki piekarnicze

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl