Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

Publikujemy praktyczne artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, informujemy o nowościach rynkowych i innowacyjnych rozwiązaniach, przybliżamy światowe trendy, koncepty włoskich i francuskich mistrzów, opinie eksperckie, prezentujemy ciekawe tutoriale, wywiady ze znanymi specjalistami, relacjonujemy najważniejsze w kraju i na świecie wydarzenia branżowe oraz ułatwiamy decyzje zakupowe poprzez tworzenie przeglądów maszyn i urządzeń. Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2018

Głównym tematem wydania jest raport z rynku cukierniczo-piekarskiego.

W numerze m.in. wywiad z Leonardo Ceschinem – włoskim mistrzem lodziarstwa, dodatki zagęszczające i żelujące, słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie, korowaj – tradycyjne obrzędowe pieczywo, biancomangiare, witryny chłodnicze, jak uatrakcyjnić wyroby czekoladowe?, stracciatella i cremino oraz skuteczna komunikacja marketingowa.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2018

Głównym tematem wydania są kwiaty jadalne.

W numerze m.in. kwiaty w lodziarni i cukierni, wywiad z Angelo Grasso, zioła w piekarstwie, przetwory różane, jagodzianki, świat truskawek, frisella – popularna włoska przekąska, piece piekarnicze, marmurowy tort, ciasteczko na każdą okazję, Pinokio – niezwykłe dzieło Francesci Speranzy oraz strategia sprzedażowa „wyższa cena za lepszą jakość” – wysoka jakość produktu.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Głównym tematem wydania są najnowsze trendy w dekoracji tortów.

W numerze m.in. moda na czerń, gdzie leży granica między lodziarstwem rzemieślniczym a przemysłowym?, zaczarowany świat Marii Teresy Perez, kwasy piekarskie w produkcji pieczywa, minidesery, kaszubski młodzowy kuch, grissini, zmiany w chłodnictwie, jak rozróżniać ziarna kakaowca?, tutorial: marmur i kryształ, RODO, jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji?

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018

Wydanie ślubno-komunijne.

W numerze m.in. czy istnieje magiczna receptura? – opinie światowych mistrzów, rozmowa z włoskim piekarzem Nico Carluccim, jak tworzyć receptury piekarskie?, recepta na idealny biszkopt, polepszacze piekarskie, lemon curd, ubijanie mas cukierniczych, przegląd ubijaczek, zasady tworzenia mas czekoladowych, tutoriale – niepowtarzalny tort komunijny i literkowe ciasto, oraz bezpieczeństwo zdrowotne cukierniczo-piekarskich produktów.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2018

Wydanie wielkanocne.

W numerze m.in. zasady łączenia kolorów w cukiernictwie, co wpływa na wzrost cen pieczywa?, obróbka ciasta przed wypiekiem, kopa śląska, bagietkowa rozmaitość, mazurek i baranek wielkanocny, chlebowy pudding, narzędzia i akcesoria do dekorowania, lecytyna w produkcji mas czekoladowych, wywiad z właścicielką Caffè e Gelato Italia, lody kakaowe czy czekoladowe?, żonkil i prymula na wielkanocny stół – tutorial, akryloamid w żywności i zakaz handlu w niedzielę. 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2018

W numerze niezwykłe piekarnie za granicą. 

Polecamy: wywiad z polskim piekarzem Markiem Chmielarzem, obróbka ciasta przed wypiekiem (spoczynek, dojrzewanie i dzielenie ciasta), olej palmowy, kaszubski sernik z ziemniakami, rury poznańskie, semifreddo, ciasto arlekin, jak wybrać odpowiednią krajalnicę?, tutoriale, rynek branży cukierniczej, sukcesja przedsiębiorstwa, zmiany przepisów w zakresie zatrudnienia i wynagrodzenia oraz prezentacje krajalnic.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017

Wydanie świąteczne.

W numerze m.in. kondycja słodkiego sektora, podsumowanie 2017 roku w branży, klasyfikacja zakładów rzemieślniczych, produkcja pierników, wypieki z dodatkiem mąki jęczmiennej, poznańskie rogale świętomarcińskie, tatarczuch, red velvet cake, Montebianco, gorąca czekolada, jak kupować maszyny i urządzenia?, świąteczne tutoriale oraz prezentacje urządzeń cukierniczych.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017

Głównym tematem wydania jest zdrowa rewolucja w piekarni i cukierni.

W numerze m.in. wywiad z Roberto Botturim – szefem kuchni i atletą, zastosowanie oleju roślinnego w piekarstwie, wypieki ze szpinakiem, przetwory owocowe, oliwa z oliwek w czekoladzie, substancje spulchniające ciasto, Schwarzwälder Kirschtorte, nietypowe formy pieczywa, uroki konkurencji, chłodnictwo, przegląd urządzeń chłodniczych oraz co zrobić, gdy konkurent nieprawidłowo oznacza towary.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017

Wydanie na Halloween.

W numerze m.in.: wywiad z Arielem Segesserem, Halloween w Polsce, sytuacja na rynku hurtowym, gazy techniczne i spożywcze, metody utrwalania żywności w cukiernictwie i piekarstwie, wyroby z kaszą jaglaną, cantuccini, tozzetti i scroccadenti, nietypowe dodatki do chleba, rogalikarki, świat czekoladowych trendów, kontrole zewnętrzne w zakładach piekarsko-cukierniczych oraz tutoriale Minionek na Halloween i Cukiernicze hokus-pokus.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl