Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

Publikujemy praktyczne artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, informujemy o nowościach rynkowych i innowacyjnych rozwiązaniach, przybliżamy światowe trendy, koncepty włoskich i francuskich mistrzów, opinie eksperckie, prezentujemy ciekawe tutoriale, wywiady ze znanymi specjalistami, relacjonujemy najważniejsze w kraju i na świecie wydarzenia branżowe oraz ułatwiamy decyzje zakupowe poprzez tworzenie przeglądów maszyn i urządzeń. Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019

W numerze m.in.: Fatamorgana z Rzymu, wykorzystanie otrąb w piekarstwie, receptura na idealny sernik, babki wielkanocne, bułeczki Nico Carlucciego, Lokal Bakery, dzielarki, współczesna czekolada, tutoriale: wielkanocny zajączek i świąteczne zwierzaki, relacja z targów Expo Sweet i Międzynarodowych Targów Słodyczy ISM w Kolonii.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3/2019

Głównym tematem wydania jest czekoladowy nałóg w cieniu Alp.

W numerze m.in.: wywiad z Alice Vignoli, aktualne tendencje na rynku piekarniczo-cukierniczym według Nica Carlucciego, pieczywo pikantne, tekstura, przechowywanie i trwałość wyrobów cukierniczych, regionalne włoskie ciasteczka, Lokal Bakery, kryteria wyboru krajalnic i maszyn do pakowania, przegląd krajalnic, czekolada bez cukru, tutoriale: ciasteczko portretowe i bobas-królik oraz relacja z targów Sigep.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2019

Lody Inspiracje 2019
Lody Inspiracje 2019

Specjalny dodatek „Lody Inspiracje 2019”  o ekscytujących „pokazach mroźniczych”, klasycznych deserach lodowych, obliczaniu kaloryczności w lodach według Pino Scaringellego, marketingu w lodziarni, mleku i jego pochodnych w lodziarstwie. 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2019

Głównym tematem wydania są pączki.

W numerze m.in.: sytuacja branży cukierniczo-piekarskiej, rozmowa z Bruno Bulettim, tajemnice wzrostu ciasta, pieczywo z dodatkiem mąki lnianej lub siemienia lnianego, nasiona roślin oleistych jako czynnik wzbogacający pieczywo, regionalne odmiany pączków, castagnole, gdyńska Pączkarnia, smażalniki i nadziewarki, rzemieślnicza produkcja mas czekoladowych, tutoriale: zimowy skrzat i efektowna dekoracja w kształcie maku, zmiany w dokumentacji pracowniczej.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2018

Lody Inspiracje 2018
Lody Inspiracje 2018

Specjalny dodatek „Lody Inspiracje 2018”  o emocjach i relacjach z klientami, mitach lodziarskiego świata, lodach soft na bazach gotowych czy bez mieszanek, nowych cukrach w lodach, jak wybrać wyposażenie techniczne do produkcji lodów?, Coppa del Mondo della Gelateria 2018.
Szczególnie polecamy: relację z targów Sigep, receptury lodziarskie oraz wywiad ze Zbigniewem i z Agnieszką Sankiewiczami.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2018

Głównym tematem wydania są świąteczne trendy.
W numerze m.in.: kształcenie zawodowe, rozmowa z Leonardem Di Carlo, półfabrykaty w piekarni, wykorzystanie mąki i przetworów owsianych w piekarstwie, pierniki z różnych regionów Polski, smaczne wypieki z miodową nutą, panforte di Siena, miesiarki piekarnicze, czekoladowe trendy w świątecznych smakach, tutoriale: świąteczny renifer i piękna myszka na torcie, Polagra Tech 2018.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10-11/2018

W numerze m.in.: robotyzacja i automatyzacja produkcji, najlepszy nauczyciel zawodu, wady chleba według Nica Carlucciego, walory pieczywa orkiszowego, produkcja cukiernicza, obwarzanki krakowskie.

Polecamy jak wybrać maszynę do obróbki ciasta, prezentacjemy dzielarek, tutoriale na Halloween, radzimy jak trwale podnieść jakość obsługi klienta w sklepach firmowych, ponadto IBA 2018, prezentacje produktów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2017

Lody Inspiracje 2017
Lody Inspiracje 2017

Specjalny dodatek „Lody Inspiracje 2018” o włoskich lodziarniach, bogactwie możliwości w kanapkach lodowych, sprzedaży lodów – waga czy pojemność?, tworzeniu oryginalnego smaku, dzięki dodatkowi oliwy z oliwek, dawnej produkcji lodów oraz poprawie efektywności witryn lodowych.
Szczególnie polecamy: relację z targów Sigep, które odbyły się 21-25 stycznia 2017 r. w Rimini, przegląd witryn do lodów oraz wywiad z Krzysztofem Klapcem.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2018

Głównym tematem wydania jest zdrowa (r)ewolucja.

W numerze m.in. inteligentne opakowania, wywiad z Vetulio Bondim, mąki według Nico Carlucciego, dietetyczne ciasta, ekologiczne surowce w piekarni i cukierni, bezglutenowe pieczywo, regionalne chleby śląskie, włoskie ciasteczka, maszyny do pakowania, trendy w czekoladnictwie, wyjątkowe tutoriale oraz jakość obsługi klienta.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl