Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

Publikujemy praktyczne artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, informujemy o nowościach rynkowych i innowacyjnych rozwiązaniach, przybliżamy światowe trendy, koncepty włoskich i francuskich mistrzów, opinie eksperckie, prezentujemy ciekawe tutoriale, wywiady ze znanymi specjalistami, relacjonujemy najważniejsze w kraju i na świecie wydarzenia branżowe oraz ułatwiamy decyzje zakupowe poprzez tworzenie przeglądów maszyn i urządzeń. Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5-6/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5-6/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5-6/2019

Głównym tematem wydania są najmodniejsze torty ślubne.

W numerze m.in.: kobiety w słodkim sektorze, dodatki stosowane w piekarni i cukierni, mikroorganizmy w ciastach i pieczywie, ABC krokanta, produkty piekarnicze i cukiernicze Pomorza Zachodniego, piekarskie przysmaki Nico Carlucciego, słodkie stoły, ubijaczki, tutoriale: ciasteczko weselne i tort ślubny, lody gastronomiczne oraz jubileuszowa edycja Sweettargów.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2019

W numerze m.in.: Fatamorgana z Rzymu, wykorzystanie otrąb w piekarstwie, receptura na idealny sernik, babki wielkanocne, bułeczki Nico Carlucciego, Lokal Bakery, dzielarki, współczesna czekolada, tutoriale: wielkanocny zajączek i świąteczne zwierzaki, relacja z targów Expo Sweet i Międzynarodowych Targów Słodyczy ISM w Kolonii.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl