Cukiernictwo i Piekarstwo

Lody Inspiracje 2021

Lody Inspiracje 2021
Lody Inspiracje 2021

„Lody. Inspiracje 2021” to m. in. artykuły dotyczące: procesów technologicznych w produkcji lodów, biznesu lodziarskiego online, lodów na bazie napoju chlebowego i kawy zbożowej, sosów do lodów, lodów z puszki, wyboru witryny i jej eksploatacji oraz orientalnych smaków lodów.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

28,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Lody Inspiracje 2020

Lody Inspiracje 2020
Lody Inspiracje 2020

W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

28,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.

W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.

 

 

 

Dostępność: brak towaru

Cena:

39,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Cukiernictwo i Piekarstwo | Skompletuj swoją biblioteczkę!

Cukiernictwo i Piekarstwo | Skompletuj swoją biblioteczkę!
Cukiernictwo i Piekarstwo | Skompletuj swoją biblioteczkę!

Kupuj taniej w zestawie!

Ten zestaw to dla każdego cukiernika i piekarza absolutny must-have! Znajdziesz w nim wydania  „Cukierniczo-piekarskich Receptur”, z pięciu ostatnich lat. Nie masz ich w swojej piekarsko-cukierniczej biblioteczce? Kup je w zestawie i oszczędzaj!

Oszczędzasz 335 zł!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

40,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
zestaw

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

W marcowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do Świąt Wielkanocnych.

W numerze można znaleźć artykuły: żywność podczas wojny, czekoladowa przyszłość, technologie piekarskie, wielkanocne buciki krok po kroku, zastosowanie drożdży w piekarstwie i cukiernictwie. Piszemy też m.in. o: tym jaki wybrać ser do sernika, manufakturze słodkości “Madam Beza”.

 

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

56,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.

W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.

 

 

 

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

56,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

E-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorstwa znajdą tu m.in. techniki fault line i ruffles cake, dekoracje w stylach boho i glamour, kwiaty z masy cukrowej i papieru jadalnego, geometryczne kształty z imitacją marmuru oraz dekoracje w formie kryształu. Dodatek powstał na bazie artykułów publikowanych w czasopiśmie "Cukiernictwo i Piekarstwo".




Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

59,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2023

Cukierniczo-piekarskie receptury 2023
Cukierniczo-piekarskie receptury 2023

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!

Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

75,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022
Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!

Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

75,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl