Wybierz rodzaj produktu

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Cukierniczo-piekarskie receptury 2019
Cukierniczo-piekarskie receptury 2019

Siódma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, stworzonymi we współpracy z czołowymi firmami z branży piekarsko-cukierniczej. Receptury zgrupowane są wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 25,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Lody Inspiracje 2020

Lody Inspiracje 2020
Lody Inspiracje 2020

W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 28,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5-6/2021

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5-6/2021
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5-6/2021

Głównym tematem wydania są słodkie tradycje weselne.

W numerze artykuły o: zastosowaniu przetworów owocowych, modnych tortach weselnych w 2021 roku, roli warzyw w cukiernictwie, targach Sigep w czasach pandemii koronawirusa, piekarskich wyrobach zaplatanych, metodach temperowania czekolady i kruchych ciasteczkach Nica Carlucciego.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2021

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2021
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 3-4/2021

Głównym tematem wielkanocnego wydania „Cukiernictwa i Piekarstwa” jest rola jaj w cukiernictwie i lodziarstwie.

W numerze 3-4 można również znaleźć artykuły o: piekarskich wyrobach zaplatanych, funkcjach glutenu, wyrobach cukierniczych o zmniejszonej wartości kalorycznej, czekoladzie białej karmelowej, sposobach sprzedaży w czasie zarazy oraz efektywności urządzeń chłodniczych.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 32,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021
Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Dziewiąta edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi

Współpracując z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej, przygotowaliśmy zestaw receptur odzwierciedlających najnowsze trendy. Jak zwykle, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Odnajdą Państwo na kartach tej publikacji inspiracje do dalszego rozwoju.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja
  • nowość

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Cukierniczo-piekarskie receptury 2020
Cukierniczo-piekarskie receptury 2020

Ósma edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi
Lektura ekskluzywnego album z recepturami cukierniczo-piekarskimi, zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku, umożliwi Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 39,00 zł 75,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • promocja

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book) [pdf]

E-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorstwa znajdą tu m.in. techniki fault line i ruffles cake, dekoracje w stylach boho i glamour, kwiaty z masy cukrowej i papieru jadalnego, geometryczne kształty z imitacją marmuru oraz dekoracje w formie kryształu. Dodatek powstał na bazie artykułów publikowanych w czasopiśmie "Cukiernictwo i Piekarstwo".




Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 59,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Już od 23 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy.
Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl