
Typ produktu
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1/2023

W noworocznym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do słodkiego święta, a mianowicie tłustego czwartku. Prezentujemy także dodatek: Lody Inspiracje 2023.
W numerze można znaleźć artykuły: rzemieślnicze pączkarnie, znaczenie składników zawartych w chlebie, chwasty w cukiernictwie i lodziarstwie, dekoracyjna dalia krok po kroku, czekolada czy polewa? Piszemy też m.in. o: produkcji pączków, bezpiecznej pracy w chłodni.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 2/2023

W marcowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” przygotowujemy się do Świąt Wielkanocnych.
W numerze można znaleźć artykuły: żywność podczas wojny, czekoladowa przyszłość, technologie piekarskie, wielkanocne buciki krok po kroku, zastosowanie drożdży w piekarstwie i cukiernictwie. Piszemy też m.in. o: tym jaki wybrać ser do sernika, manufakturze słodkości “Madam Beza”.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11-12/2022

W grudniowym wydaniu „Cukiernictwa i Piekarstwa” podsumowujemy rok 2022 i koncentrujemy się na zbliżających się świętach Bożego Narodzenia.
W numerze można znaleźć artykuły: Sytuacja w branży pod koniec 2022 roku, aromatyczne ciasta piernikowe, włoskie i francuskie receptury na Boże Narodzenie oraz tutorial na dekoracyjne ciasteczka bożonarodzeniowe. Piszemy też m.in. o: francuskich makaronikach, kształtowaniu chleba.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Lody Inspiracje 2021

„Lody. Inspiracje 2021” to m. in. artykuły dotyczące: procesów technologicznych w produkcji lodów, biznesu lodziarskiego online, lodów na bazie napoju chlebowego i kawy zbożowej, sosów do lodów, lodów z puszki, wyboru witryny i jej eksploatacji oraz orientalnych smaków lodów.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Lody Inspiracje 2020

W dodatku „Lody. Inspiracje 2020” m. in.: zastosowanie mleka, znaczenie jaj, tworzenie mieszanek, tłuszcze roślinne, maszyny do wytwarzania lodów na oczach klientów, Sigep 2020, biznes lodziarski.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni